Du trenger:
1 pk med vårulldeig (finner dei i frysedisken, 20stk i pk)
1 pk kjøttdeig
Løk
Gulerot
Kål
Bønnespire
Glass nudler, kan og bruke ris
Krydder etter smak og behov
Evt sauser du blander i kjøttet, noen liker det det veldig sterkt andre litt mindre
Kan egentlig putte ka som helst inni :-)
Det du gjør er:
Du kutter alt opp i små biter, steiker kjøttdeigen (då kan du og krydre/ta på evt saus) og koker glass nudlene.
Når kjøttet er stekt, tar du og heller over alt du har kuttet opp, og blander det i lag med kjøttet. (gjelder og glass nudlene, bruker og kutte/klippe dei i små biter og)
Så legger du utover vårrulldeigen, med eine spisen mot deg, så legger du i fyllet, og begynner å rulle vårrullen sammen, då tar du spissen og legger over fyllet, bretter inn sidene og ruller videre, så smører du litt eggehvite på motsatt spiss som blir den som holder vårrullen sammen, eggehviten fungerer som lim :-) (det visses og på vårrulldeig pk hvordan du ruller)
Du kan enten frityr steike dei, steike dei i olje på steikepannen, eller du smører dei med olje, og har dei i steike ovnen på 200 grader i 12-15 min.
Serveres gjerne med ris, salater, dressinger +++
Lykke til ;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar